maandag 3 augustus 2009

Eerste wandeling

Zoo de eerste wandeling zit er weer op. We begonnen vanmorgen om 900 uur (eerst met een ontbijtje) en daarna hebben we een rustige wandeling gemaakt. Voor mij was het even aftasten hoe het zou gaan, maar ook voor mijn moeder was het spannend. Ze heeft sinds 6 weken te horen gekregen dat ze een schildklierprobleem heeft en daar medicijnen voor gekregen. Ze voelde zich al een tijd wat minder fit en dacht natuurlijk dat het door alle kuka stress van mij kwam :) . Ze heeft nu gelukkig medicijnen, maar het was toch afwachten hoe het zou gaan.
Het wandelen van mijn moeder ging beter dan gedacht en ik ging zelf ook wel lekker. Het enige dat niet zo mee zat was het weer. We hadden in de planning nog een tweede hut aan te doen, maar het begon zo te onweren dat we terug zijn gelopen.

We zitten in een leuk appartementje en met de regen op het dakraam hebben we ons de rest van de middag vermaakt met lezen en kletsen. Even een weekje samen met mijn ouders is goed. Het idee dat JW een paar bergen verder zit geeft ook een goed gevoel. Ik hoop dat het weer morgen beter wordt , de voorspelling is dat het woensdag weer zonnig is..

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Goed zo de 1e wandeling die goed ging op het onweer na.
Er zullen er vast meer volgen.
Geniet er van meis.

Ibella zei

Het is wel zo prettig om met zonnig weer te wandelen. Hier gaat het erg warm worden, misschien we te warm.
Fijne dag vandaag.
Liefs Ibella