maandag 10 augustus 2009

Kalendeur

We komen net bij de HBES-bakkers vandaan.. Er stond weer eens een heerlijke appeltaart in de oven bij thuiskomst en de post was gesorteerd. De grootste verassing was de 'Kalendeur' die we kregen op onze bruiloft, die nu echt aan de wc-deur hangt. JW en ik hebben geen excuus meer als we verjaardagen vergeten ;) We zijn even langsgewipt om te bedanken maar het werd zoals gewoonlijk te gezellig.

We liggen in bed en het is goed weer thuis te zijn. Terugrijdend naar Groningen hadden we beide wel een beetje een raar gevoel. Het lijkt een terugreis zoals zo vele, maaar deze vakantie was wel heel bijzonder. Weer terug naar de plek waar we een jaar geleden ook waren, me niet realiserend wat er was. Een week waarin we een ontzettend gave tocht hebben gemaakt, waarin ik een prestatie heb geleverd die ik niet meer voor mogelijk had gehouden en een week even helemaal alleen met mijn ouders.

Ik hoop dat we de komende periode met een zo optimistisch mogelijk gevoel tegemoet kunnen blijven gaan.

1 opmerking:

marjolijn zei

Zo is het meis, hou alle goede dingen maar vast en laat de rest maar gaan.
Fijne dag.