donderdag 20 augustus 2009

HOT

Zo het was echt hot vandaag..ik had er gelukkig niet veel last van. Zelfs niet toen ik vanmorgen even op het werk was. Op mijn werk is het meestal niet te harden als het tropisch wordt. Op mijn werk moet ik echt even mijn draai vinden, best lastig als je maar twee ochtenden gaat, maar meer lukt me gewoon niet. Niet alleen mijn leven is in een jaar tijd heel erg veranderd, maar ook op mijn werk is dit jaar ontzettend veel in gang gezet en veranderd. Naja zoals ik al vaker heb geschreven ik kijk hoe het gaat om te werken, zodra ik merk dat het me meer energie kost dan dat het me oplevert dan moet ik me afvragen of ik er mee door moet gaan.

Echt vrolijk ben ik nog steeds niet..de pijn in mijn rug is nog niet helemaal weg. Vooral als ik lang moet zitten dan voelt het oncomfortabel. Het is ook niet alleen de pijn, maar ook de psychische stress die je altijd met je meedraagt en die de ene keer makkelijker te dragen is dan de andere keer.

Morgenvroeg ga ik het dochtertje van mijn zusje halen om twee dagen op te passen. Zij weet me altijd wel op te vrolijken. JW trouwens ook hoor, zo lief hoe hij altijd probeert om me erdoor te slepen. Hij is een van de weinigen die me op kan beuren als ik het even niet zie zitten, terwijl die het zelf ook al niet makkelijk heeft.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, het was echt warm...!!
Leuk, dat je nichtje weer even komt logeren, geniet er maar van meis.
En laat je lekker opvrolijken.

Esther zei

Het was heeeeerlijk warm.
ehhhhhh rugpijn en de maadnelijkse periode. hoort dat bijelkaar?
Je zou een dagje niets doen en dan ga je metren ramen lappen. Dat is toch het ergste en meest irri huishoudelijke aktiviteit die er bestaat. Ik zou lekker met een boek buiten onder de parasol zitten of het hetzelfde boek heerlijk op de bank hangen ;)

Liefs Es