woensdag 20 mei 2009

Fontana III

Zoo we zijn weer even een paar daagjes aan het bijtanken in Fontana. Dichtbij huis maar wel het gevoel er even helemaal uit te zijn lekker met zijn twee... We hadden echt even zin om met zijn tweetjes weg te zijn, lekker in de sauna, zwemmen, en vooral ook overal over praten. Thuis kunnen we ook goed praten natuurlijk maar op de een of andere manier komen we hier wel goed tot rust. Thuis heb je toch de standaard afleidings dingetjes die je hier niet hebt. Bovendien hoef je hier nergens aan te denken, alles wordt geregeld voor je. We hebben vandaag al lekker gesaunaat, gezwommen, gebubbeld en in het thermaalbad gelegen.
Ik merk dat ik nu al behoorlijk aan het "unwinden" ben. Wel lekker. Nu lekker slapen en morgen een heerlijk ontbijtbuffet en dan weer naar het saunaplein.

JW had bij het lounge\uitrust gedeelte vandaag een beetje een verdrietig gevoel, want we zijn hier ook geweest in oktober en november toen alles nog "vers" en heftig was. Ik was toen nog ontzettend trots dat het me lukte om een paar baantjes te zwemmen. Ik zelf had eerder een positieve reactie, het was voor mij een van de eerste momenten dat ik ontspannen werd.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Lekker genieten luitjes, het zal jullie goed doen..!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Lieve Caroline en JW,
Verdrietige gevoelens kunnen altijd de kop op steken, herinneringen komen zomaar boven. Goed dat jullie erover kunnen praten en in zo`n relaxteomgeving komt de ontspanning vanzelf.
Liefs Ibella