donderdag 21 mei 2009

Fontana III dag twee

Vanmorgen was ik al vroeg wakker. We hebben een hotelkamer die naast de ' tuin ' van Fontana ligt en in de vijver van die tuin zitten nogal wat kikkers. 's-Avonds en in de ochtend zitten ze enorm te kwaken. Best geining voor 2 nachtjes, gelukkig heb ik er thuis geen last van.

Jw en ik lijken inmiddels ervaren sauna-gangers maar als je ons ziet rondlopen dan ziet dat er niet zo uit ;) Beide durfden we nog niet goed een steenkoude douche en daarna een koud dompelbad te nemen na een saunarondje. We maakten er ons meestal vanaf met een lauwe douche en even buiten lopen. Vandaag hebben we de sprong in het diepe gewaagd. Beide gingen we onder een steenkoude douche en in het dompelbad. Allebei snappen we nu waarom dat een ' regel ' is bij een saunabezoek. Na zo'n dompelbad voel je je zo fris en fit, alles tintelt en je bent helemaal ontspannen. Stom dat we het niet eerder aan hebben gedurfd.

Tijdens het diner werden we herkend door een ober. Die vroeg of we hier rond november ook waren. Ik denk dat hij ons herkende omdat ik toen onder de huiduitslag zat en we moesten toen beide huilen tijdens het eten zo af en toe. Je valt hier sowieso op trouwens als je (nog) net geen 30 bent of iets daarboven ;)

Morgenvroeg gaan we weer naar Groningen. We kijken terug op een relaxed uitstapje en kunnen er weer even tegen.

Vrienden van ons lopen een marathon vanavond, mochten jullie dit nog lezen voor het slapen gaan, JW en ik hopen dat jullie de eindstreep (heelhuids en zonder brandweer) gehaald hebben ,uiteraard in een goede tijd!

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, gewekt worden door kikkers is weer eens wat anders, leuk voor even, maar vogels toch fijner..!!
Fijn dat het verwenweekend je zo goed bevalt, zelfs de ijskoude douche en dompelbad. Ja, ga je lekker van tintelen.
Net op de startpagine, viel het me in eens op de 4 V's onder elkaar in het rijtje labels, de v van vakantie en vrolijk krijgen gelukkig de meeste stukjes, zo maar houden meis...!!
Weer een fijn thuiskomen straks!

Ibella zei

heerlijk hè dat koude dompelbad, werkt verslavend. haha
Liefs Ibella

Anoniem zei

Nou,ik ben nog nooit naar een sauna geweest,en het lijkt me vreselijk om daarna in het koude water te springen. Maar kan we wel voorstellen dat het dan daarna wel weer fijn is.Nou wie weet waag ik het nog een keer.
Fijn dat jullie het fijn hebben gehad!

Anoniem zei

o,mijn naam vergeten,dat was ik dus o).
Hendrike

hbes zei

HBES;
waar ben je nou! 02.50 uur we gaan slapen hoor!