donderdag 28 mei 2009

Kleur

JW is weer helemaal blij, hij heeft vandaag een nieuwe laptop gekocht. Zijn grote vriend deed het al een tijdje niet meer en JW koopt pas iets nieuws als hij er echt helemaal zeker van is ;) Ik ben er wel blij mee want nu heb ik mijn laptop weer terug. Op de Iphone kan ik ook wel werken maar een blog typen op je IPhone is echt een enorm gepriegel.

Vanmorgen was ik weer even op mijn werk en het begint steeds meer gewoon te worden. Na het werk ben ik wezen lunchen met een vriendin en daarna zijn JW en ik op trouwkaarten tocht geweest. De kaarten uitzoeken en versturen wordt een strakke planning, maar ja dat krijg je als je zo laat nog een feestje plant. De kaart komt er dus aan, maar niet 4 weken van te voren..

JW heeft vandaag ook een mooi pak gekocht, tenminste dat denk ik hehe, ik heb het niet gehoord of gezien. Het past in ieder geval bij de kleuren die ik draag, want JW's moeder heeft stiekum een stuk stof meegenomen om te kunnen kijken of we ook qua kleur wel bij elkaar passen ;)

2 opmerkingen:

Ibella zei

wat spannend allemaal en fijn dat je het werk er weer inpast.
Fijne dag en geniet ervan.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Ja, luitjes de grote dag nadert snel, wat spannend allemaal.
Fijn dat alle voorbereidingen goed lopen.
Succes met alles hé!!
En tussen alle bedrijven door ook van het fijne weekend genieten .
Liefs Marjolijn.