zondag 10 mei 2009

Moederdag...

Vandaag hebben we een bezoekje gebracht aan zowel mijn als JW's ouders. Het was heel gezellig. Bij de ouders van JW lekker in de tuin gezeten en een taartje gegeten, daarna met mijn ouders en zusje lekker gegeten in Emmen.

Mijn zusje en haar dochtertje slapen vannacht bij ons dus dat is dolle pret. Morgenvroeg ga ik een ochtend naar mijn werk. Best een gek gevoel om er weer vroeg uit te moeten en naar mijn werk te gaan. Ik heb geen idee hoe ik me ga voelen. Ik ben vaker op mijn werk geweest natuurlijk maar nog niet een langere tijd en op mijn eigen werkplek. Toch geeft het ook een oud en vertrouwd gevoel. Nou ja we zien wel hoe het gaat.

Met mij en JW gaat het op en af. Beide leven we wel een beetje in een waas en hebben we echt behoefte aan een paar dagen uitrusten en echt met zijn twee zijn. Dat gaan we dus ook even inplannen op de korte termijn.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat was dus echt een moeders dag.
Ja even vreemd zal het wel zijn, weer terug naar je werk. Maar ook zo weer als van ouds als jij je goed voelt.
Veel succes hé..!!

Marjo zei

Lieve Caroline,
Jij bent wel lekker bezig zo de laatste tijd: sporten, crea bezig zijn en je werk weer oppakken. En heerlijk dat je zo kunt genieten van een aankoop. Ik heb vorige week een mp3 speler gekocht en daar was ik ook al zo blij mee. Door je ziekte ga je veel dingen in een ander daglicht zien. Niets is meer vanzelfsprekend. Maar wij blijven genietne van het leven!!!
Dikke knuf, Marjo