maandag 25 mei 2009

Een dag om nooit te vergeten

Vanmorgen waren we beide weer op tijd uit de veren. JW vertrok weer richting Arnhem en ik vanmorgen ook naar mijn werk. Ik heb gewerkt tot een uurtje of 12.30 en na de lunch ben ik naar huis gegaan. Mijn ouders waren er vanmiddag en we hebben lekker op een terrasje gezeten en gegeten.

Ik schreef zaterdag dat ik kleding heb gekocht en vandaag vroeg iemand wat ik dan wel niet precies gekocht heb:) De meeste mensen die mijn blog lezen weten het al, JW en ik gaan trouwen:)

In januari dit jaar heeft JW mij gevraagd. Eerlijk is eerlijk , we hadden het nog nooit uitgebreid over trouwen gehad met zijn twee voordat ik ziek werd. We horen sowieso bijelkaar en trouwen vonden we niet zo heel belangrijk.
Toen ik hoorde dat ik kanker had en nog niet wist wat voor kanker, toen riep ik spontaan: als ik hier overheen kom , dan gaan we trouwen.

Nu is het niet zo dat ik erover heen kom, maar ik ben wel gekomen op een niveau waarvan ik niet had durven hopen het weer te bereiken. Trouwen is voor ons een symbool naar elkaar dat we voor altijd bijelkaar willen blijven. Nu ik ziek ben krijgt alles een andere lading natuurlijk. Mocht het zover zijn dan verliest JW geen vriendinnetje, maar zijn vrouw..ik blijf voor altijd met hem verbonden en ik ben toch maar mooi in mijn leven getrouwd geweest.

In eeste instantie wilden we geen groot feest. Zeker toen we nog niet wisten of ik nog weer op de been zou komen. Ik voel me de laatse maanden best goed en hoe meer ik over het trouwgebeuren nadacht , hoe meer ik vond dat ik het moest vieren. Ook JW vond dat we het moesten vieren. We trouwen op 3 Juli en we zijn druk met de voorbereidingen ;)

Wat heb ik zaterdag nou gekocht ..ja dat is nu natuurlijk geen verassing meer;) 'Kleding' om in te trouwen...Erg geslaagd en erg leuk om te doen. Ik vind het allemaal leuker dan ik had gedacht, want ik zag mezelf echt nooit in een trouwjurkenwinkel lopen, laat staan passen.

Ik kijk er erg naar uit en heb veel zin om eens met alle mensen die ik leuk vind en die JW leuk vindt een feestje te vieren. Natuurlijk wordt het een emotionele dag, maar ook een dag om nooit te vergeten.

4 opmerkingen:

Mathieu zei

Grin vanaf nu weet de hele wereld het dus! De voorbereiding is de helft van de lol, ik hoop dat je er net zo van kan genieten als wij destijds.
Goed oefenen he, dan vergeet je je tekst op het moment supreme niet he ;)

marjolijn zei

Proficiat, jullie beidjes...!!
Wat leuk om dit zo op de hele vroege morgen te lezen.
Het dondert en bliksemt hier flink, de regen komt met bakken uit de hemel en flinke hagelstenen.
Kortom gewoon noodweer.
En dan zo'n mooi berichtje lezen.
Ja, dat zal zeker een dag om nooit te vergeten zijn. En dat geldt voor jullie allebei.
En natuurlijk voor allemaal, familie, vrienden.
Maak er maar een hele mooie dag van.
En tot die tijd heel veel voorpret.

Ibella zei

Wat geweldig, maak er een dag van om nooit meer te vergeten, het klinkt afgezaagd, maar toch is het waar. Ja ook de voorbereidingen zijn leuk. Ik kan mijn dag nog heel goed herinneren, ha, wie weet sta ik bij het stadhuis, tenminste als je in Groningen trouwt.
geniet van de voorpret.
Liefs Ibella

Jeanet zei

Joh! Wat een goed plan!
Tuurlijk heeft het bij jullie een enorme lading, en om die reden is het vast ook extra mooi en extra leuk en extra goed om er mee bezig te zijn. Niet alleen de trouwdag zelf, maar ook het voorbereiden en straks het nagenieten! Oh, ik ga echt bidden tot alle goden dat die dag zonovergoten is! Veel plezier met de voorbereidingen!