zaterdag 30 mei 2009

Noorwegen

Yeah we hebben vandaag een reis geboekt naar Noorwegen! Ik had veel goede verhalen over Noorwegen gehoord, foto's gezien en het leek me echt fijn samen met JW naar een land te gaan met rust en ruimte. Ik kan toch niet kiezen voor een zon, zee, strandvakantie. We hebben ook aan Parijs gedacht als ' huwelijksreis' , maar middenin de zomer is het te warm. Dat staat nog in de planning als stedentripje.

Plannen genoeg dus. Ik heb soms het idee dat ik mezelf bijna over de kop leef. Ik doe soms nog meer op een dag dan ik deed voor ik ziek werd. Grotendeels komt dat natuurlijk ook omdat ik voor ik ziek werd veel meer tijd op mijn werk doorbracht. Toch is het soms een raar idee. Zoveel energie en zoveel ondernemen, terwijl je zou verwachten alles alleen met mate te kunnen doen. Soms merk ik wel de vermoeidheid na een intensieve dag, maar dat had ik ook voor het ziek zijn. Even wat eerder naar bed en de dag erna wat rustiger en het gaat wel weer.

Ik hoop dat het nog even zo doorgaat, want hoe meer ik kan hoe beter ik in staat ben om met mijn mentale strijd te dealen. Helaas weet ik dat ik op een vulkaan leef en zodra de kuka weer groeit en me ook mentaal weer in de greep neemt, zal het des te moeilijker zijn er mee om te gaan.

Vandaag heb ik in ieder geval erg genoten en veel gedaan. Gesport, de stad in fietsen, winkelen, bij de zus van JW langs.. Zolang ik me goed voel doe ik alles wat ik wil en met een rustdag af en toe gaat het prima.

4 opmerkingen:

StefanN zei

heeee,
Heb al lang niets meer geschreven, belangrijker ook niet gebeld terwijl er heel veel is om over te praten. Maar goed nu is het te laat en kan ik alleen ff een berichtje achterlaten.
En om maar even bij het kopje aan te sluiten... als je nog tips wil voor je huwelijksreis, ik weet er nog wel een paar.

Dikke kus

marjolijn zei

Geweldig meis.....!!!
Laat het de reis van je leven worden.
En wat je verder schrijft, over druk bezig zijn, herken ik wel.
Op de dagen dat jij je goed voelt wil je er ook uit halen wat er in zit, en de iets wat mindere dag neem je op de koop toe. Maar daar moet je dan wel de energie en kracht voor hebben om dat te kunnen doen. En die haal je op voorhand uit de gezellige leuke dingen. Als je dat goed in balans kunt blijven houden, en tegelijk goed naar je lijf kunt luisteren, kom je heel ver.
Lieve meis, geniet saampjes lekker van deze heerlijke dagen.

Esther zei

Hey Karinelientje,

Zo, ik heb ff je afgelopen dagen gelezen. wat een plannen, tandarts (nouja daar mot je niet te vaak komen), trouwen en Noorwegen.
wij hadden een afpsraak bij de tandarts staan en toen bleek dat een paar dagen na een chemo geweest te zijn. Ze hebben mij niet geholpen vanwege besmettingsgevaar.
Trouwen...hardstikke leuk, maar het lijkt mij wel heel emotioneel. Ik hoop dat het voor jullie een dag wordt om nooit te vergeten.
Goede keuze Noorwegen, maar pas wel op voor de muggen daar. Mijn buuv is daar twee jaar geleden half juni ook geweest en die had wel honderden muggebulten.....dus bescherm je maar goed voordat je gaat trouwen. Je zult toch maar helemaal onder komen te zitten als bruid zijnde. Ik moet er niet aan denken.
Ik heb totaal geen last van de Tarceva wat betreft de zon. Ik heb een Italiaanse huis en verbranden heb ik eigenlijk in Nederland nog nooit gedaan, tot vorig jaar vlak na de chemo's ik met onze jongste bij het kinderzwembad van de camping zat. Toen ik ik op mijn schouders iets verbrand.
Maar nu? Ik smeer mij niet in en zit onder de parasol, maar mijn gezicht, handen en armen zijn best wel bruin. snap jij het?????? Ik niet!
Fijne pinksteren en geniet van dit prachtige weer.

Dikke kus Esther

judith brouwer zei

Goed idee, een stedentripje Parijs!
Maar ook een goed idee om er nog even mee te wachten: 't is hier warm!
De afgelopen weken was het in NL steeds warmer dan hier (want 't regent veel), maar nu is het wat mij betreft een beetje te warm..
Ik moet ook maar over Noorwegen dagdromen om een beetje af te koelen!
Leuke vooruitzichten, dus veel voorpret gewenst.
Au revoir!

(ik had gisteren al iets soortgelijks getypt, maar daar lijkt iets mis gegaan. Franse post is niet zo efficient .. maar als er alleen vertraging is of zo, dan komt het er dus twee keer te staan: scuzie)