woensdag 13 mei 2009

Rustig dagje

Vanmorgen had ik een afspraak met het Behouden Huijs, maar net voor ik weg wilde gaan werd ik gebeld. Mijn psychologe was ziek. Wel jammer want die gesprekken zijn altijd wel waardevol en nu is het pas weer over twee weken.

Vanmiddag ben ik lekker thuis geweest. Jw was ook thuis aan het werk dus dat was wel gezellig.

Zo'n dagje thuis is wel echt nodig, zeker ook om even alleen te zijn met JW. We hebben toch weer goed over van alles kunnen praten en dat lucht wel op. Mijn agressie is in ieder geval weer even wat minder. Wat wel bijzonder is, is dat JW vaak in een zelfde fase zit met zijn gedachten en emoties als ik. Ik kan dan ook heel fijn met hem praten en dat helpt zo in het omgaan met deze stomme kuka. Gewoon voor mezelf natuurlijk , maar ook voor ons samen is dat erg goed omdat we dan geen onderlinge onuitgesproken emoties hebben.

Morgenochtend ga ik weer een ochtend naar mijn werk. Nog steeds een raar idee maar we zien wel weer wat het brengt morgen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Dan is het toch een goede dag geworden...fijn.
Succes vandaag he!!

Esther zei

Het klinkt heel stom, maar het is wel zo......
Het is logisch dat jullie allebei (zo jong als jullie zijn) heel heftig en emotioneel kunnen reageren. En dat is niet verkeerd hoor. Gewoon af en toe stoom afblazen en genieten van de dingetjes om je heen. Als je een echte "grunniger" bent, komt dat wel goed en adners ook wel hoor ;)

Dikke kus Esther

Liefs Esther