vrijdag 29 mei 2009

Tandarts

Vandaag had ik een afspraak bij de tandarts. De vorige afspraak die ik had had ik afgezegd omdat ik toen hartstikke misselijk op de bank lag van de chemo..Ik had toen ook echt iets van , tja waarom nog naar de tandarts mijn gebit is toch niet meer zo lang noodzakelijk..

Mijn tandarts was erg geschrokken van mijn verhaal. Mijn gebit was verder goed. Ik moet alleen wat vaker mijn mond spoelen met een of ander middeltje omdat ik gevoeliger ben voor ontstoken tandvlees. Na de afspraak gewoon weer een afspraak over een half jaar gemaakt.

In de middag zijn we bij de ouders van JW geweest, lekker in de zon gezeten (met hoed en toch verbrand) en gegeten. Mijn gezicht is dus weer erg rood en ook mijn armen zijn erg rood en uitgedroogd net als mijn onderbenen, het lijkt wel schuurpapier. Hoog tijd voor een oliebadje want hier helpt geen bodylotion tegen.

Verder zijn we gisteravond en vandaag bezig geweest met het plannen van een vakantie na ons trouwen. We willen graag naar Noorwegen en zijn aan het uitzoeken wat we daar willen zien, hoe we heengaan en waar we overnachten etc. Leuke dingen dus, net als het regelen van de bruiloft. De komende pinksterdagen hebben we niet veel gepland. Het wordt in ieder geval lekker weer en we kijken wel waar we zin in hebben.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Gelukkig geen schade aan je tanden, op naar het volgende halve jaar.
Ja, verbranden is zo gebeurd nu met dat schrale windje, goed smeren meis!!
Geniet van het weekend en alles wat je nog wil doen.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Gewoon lekker relaxen en leuke plannen maken is alleen al heerlijk. Zet een mooie hoed op tegen de zon, een oliebadje en geniet van alles wat er komen gaat.Lieve Meis, hele fijne dagen.
Liefs Ibella

hendrike zei

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen!
Geen plannen hebben voor de komende dagen is ook wel eens fijn,fijne dagen!