maandag 18 mei 2009

Blogtekst met iPhone

Wederom een ochtend op mijn werk geweest en nog steeds ben ik blij dat ik de stap heb genomen. Ik ben weer met een aantal kleine dingen bezig en moet nu gaan oppassen dat ik niet TE veel ga doen. Niet dat ik teveel te doen krijg maar als je eenmaal lekker bezig bent dan gaat de tijd snel:)

Vanmiddag was ik alleen thuis en ben ik expres alleen thuis gebleven. Even wilde ik weer weg, de stad in, naar iemand toe of iemand bellen, maar het is ook goed om even alleen te zijn. Bovendien met een pc met internetverbinding hoef je je ook niet zo snel alleen te voelen :)

Ik typ mijn log in bed met mijn iphone . Erg blij met die aankoop. Betekent wel dat de log niet te lang wordt, want ik heb nu een lamme wijsvinger .

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn meis, dat het lekker gaat op je werk. Ja, en dat je even moet zoeken naar de balans is niet vreemd, maar gewoon goed naar je eigenlijf luisteren. Dat zegt wel of het genoeg is of niet.
Leuk, dat je ook zo tevreden bent over je nieuwe speeltje..!!
Fijn dagje vandaag hé..!!
Liefs Marjolijn.

MarkN zei

jezelf meteen aanleren om met 2 duimen te tiepen = dubbel de snelheid!

Philchen zei

goed dat je nog niet met je Iphone aan het chatten toegekomen bent... als je van een korte post al een lamme wijsvinger hebt :)

B. Nijmeijer zei

Hallo Karin, Mark vertelde me dat je al een hele tijd blogt en hij gaf me je url. Ik heb inmiddels een groot deel van je verhaal gelezen. Ik ben onder de indruk van je openheid en van de wijze waarop zonder remmingen maar toch ingetogen over je ervaringen en emoties en over je activiteiten vertelt. Jouw story is voor mij zoals je je wellicht kunt voorstellen voor een deel herkenbaar maar mijn perspectief toen was anders dan dat van jouw nu en dat betekent ook een andere intensiteit. Ik zal je blog blijven lezen. Ik was al van plan JW eens een mailtje te sturen met de vraag hoe het er mee gaat, maar nu ben ik langs deze weg helemaal bij. Ik wens je sterkte waar je dat nodig hebt en plezier en ontspanning waar dat mogelijk is. Groetjes uit Emmen, uiteraard ook voor JW.
Berend Nijmeijer

hendrike zei

Ik vind het echt heel goed dat je het doet,naar je werk! En zo te lezen gaat het goed en doet het je goed!Lekker van genieten!