zaterdag 2 mei 2009

Toch nog een kreeftje met een hoed


Vanmorgen werd ik wakker en merkte ik meteen dat ik me beter voelde dan gisteren. Blijkbaar slaat de antibiotica toch aan. Ik ben nu vooral snottterig en redelijk moe.
Maar goed genoeg over de griepkwaaltjes..

Vandaag hebben we een heerlijke dag aan het strand doorgebracht, Het was heerlijk weer en we konden lekker bij een strandtent zitten (met hoed op) en zijn een eind over het strand gelopen. Eenmaal thuis hebben we lekker buiten in de tuin gezeten en aan het einde van de avond zijn we lekker uit eten gegaan.
We zijn ook nog even bij een tante van mij langs geweest die in Schagen woont. Ik had nog nooit gezien waar zij en haar man woonden. Momenteel wonen ze in Rusland, maar ze was toevallig net een paar weken in Nederland. We hebben er even koffie gedronken en het huis bekeken.

Ondanks alle moeite die ik heb gedaan om niet te verbranden is mijn gezicht toch nog erg rood geworden. Ik weet niet wat ik nog meer moet doen dan wat ik heb gedaan. Zonnebril, grote hoed en zoveel mogelijk in de schaduw..

Naja ik ben allang blij dat ik tenminste niet meer zo'n oorpijn en keelpijn heb. Ik denk dat we morgen nog een dagje naar het strand gaan en aan het einde van de middag weer lekker naar huis.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ha, dat klinkt gelukkig weer beter, fijn dat de antibiotica aan slaat.
Voor vandaag nog zo'n dagje en dan weer op huis aan.
Het is toch ook altijd weer fijn om thuis te komen.
Goede rit terug naar huis later op de dag.

Ibella zei

factor 50 misschien, maar fijner is het dat jij je weer wat beter voelt . Ik hoop voor jullie dat het nog een stranddagje wordt.
Liefs Ibella

Sandra zei

Hai Carolientje,

Vraag Contralum aan je huisarts. Houdt UVA en UVB tegen!

Succes!
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl