zondag 31 mei 2009

Hammingh

Vandaag hebben we heerlijk gefietst met zijn tweeen. Ik had een pet op en een lange blouse aan om maar niet te verbranden en toen zijn we richting Winsum gefietst. Geweldig burgerlijk tussen alle andere fietsers die op het zelfde idee waren gekomen. Op naar cafe Hammingh! In November waren we er ook, maar toen met de auto. Met de fiets is het 20 km, al met al dus 40 km gefietst. Bij Hammingh hebben we lekker op een terrasje gezeten, mensen kijken, mensen voorzien van uitgebreid commentaar en ondertussen een speltbiertje drinken (leek me zo gezond maar smaakte me niet) en een tosti eten. Tijdens de tocht heb ik heb mijn ' motortje' niet aangezet. Zo lang het nog zonder kan trap ik lekker zelf...

1 opmerking:

marjolijn zei

Heerlijk meisje..!!
Dat terras ken ik en het is er zeker goed toeven. En de tocht er naar toe is ook de moeite waard.
Voor vandaag nog zo'n lekker dagje..!!