zaterdag 16 mei 2009

Star trek

Vandaag hadden we niet veel op de agenda staan. Ik heb lekker uitgeslapen en even gesport samen met JW. Zoals ik al eerder schreef (volgensmij de afgelopen dagen zelfs), zit ik emotioneel in een draaimolen. Dat uit zich ook in een kort lontje zo af en toe. Van de meest kleine onbenullige dingen raak ik uit balans. Dat is voor JW niet altijd gezellig, bovendien zit hij met dezelfde emoties als ik. Ik mag dan wel ' degene met de kuka' zijn, JW krijgt net zoveel stress te verduren als ik. Het laaste waar je nu zin in hebt is een ongezellige sfeer tussen elkaar. Toch ontkom ik er soms niet aan dat mijn onderliggende emoties eruit lijken te springen als er hele kleine onbenullige dingen gebeuren. Vervolgens baal ik daar weer ontiegelijk van en dan blijf je lekker in een cirkeltje rondgaan. Ik weet nog niet zo goed wat ik hiermee moet, ik denk dat het een fase is die erbij hoort en zal ook wel weer over gaan.

Aan het einde van de avond zijn we naar de nieuwste Star Trek film geweest. Het was echt een 'coole' film. na de film heb ik samen met JW een lekker welness-arrangementje geboekt om even lekker te relaxen met zijn tweetjes volgende week.

Geen opmerkingen: