zaterdag 23 mei 2009

Buiten

Ik heb de gewoonte vanaf het begin van mijn blog gehad dat ik elke dag een berichtje post. Dat is best lastig en soms is het ook erg saai wat ik op een dag beleef. Niet dat het elke dag spannend en sensationeel moet zijn, het liefs wil ik zo weinig mogelijk heftige dingen ;-). Het is erg grappig om te merken dat er mensen zijn die die contact met me opnemen als er een dag een keer niet gepost is, of als het heel erg laat wordt.

Gisteren had ik (braaf) mijn berichtje ingetypt en gepost (dacht ik). Vandaag bleek echter dat het posten niet gelukt was. Ik heb mailtjes gekregen die om 300 uur 's-nachts zijn verstuurd, waar ik nou bleef met mijn verhaaltje ;)

Vandaag was het heerlijk weer en we hebben dan ook lekker buiten in de tuin gezeten vanmorgen en ook vanavond hebben we lekker buiten gegeten met de ouders van JW. Heerlijk als je weer buiten kan eten. Na het eten kwamen de HBES bakkers langs met taart (ja die beroemde) en likeurtjes voor bij de koffie.

Ik zit nu ook nog lekker buiten en ben best moe want ik heb ook nog de hele dag gewinkeld met mijn moeder en zusje, Dat was ook heel gezellig. Ik vertel binnenkort nog wel wat uitgebreider wat er allemaal geshopped is!

1 opmerking:

marjolijn zei

Hoi meis,
Dat herken ik...., maar dan s'morgensvroeg. Laat werkt niet zo voor mij.
Leuk dat je weer zo'n bezig dagje hebt gehad.
Toch niet de hele stad leeg gekocht hé....haha..!
Fijne zondag en geniet van het prachtige weer.