vrijdag 12 februari 2010

We zijn er weer

We zijn weer lekker aan het badderen in Fontana en het is weer heerlijk. Lekker samen een paar dagen helemaal niets, lekker relaxen en opladen. Van alle tripjes die we maken is relaxen hier altijd een van de meest ontspannende dagen. We zijn er in een half uurtje , hebben hier onze draai gevonden en zijn ook zo weer thuis.

Vandaag hebben we wel iets nieuws gedaan. Voor het eerst hebben we een opgieting gedaan en dat was mega heet, maar wel erg lekker. IN de sauna gooien ze water met kruiden op de stenen en dan wordt het megaheet. In Zwitserland in een sauna trok ik het niet, maar nu was het goed voel te houden omdat de sauna groter is. Daarna lekker in de sneeuw lopen en dan voel je je zo heerlijk. Ik denk dat we morgen nog wel een paar keer met een opgieting meedoen.

Verder voel ik me goed. Dat we beter slapen de laatste week merk ik echt en zal hier in Fontana ook wel lukken.

4 opmerkingen:

Unknown zei

He Karin
Ik probeer al een tijd je weer te vinden en ben op je blog terecht gekomen. Natuurlijk ben ik erg geschrokken toen ik je verhaal las. Uit het oog verloren is absoluut niet uit het hart. Als je wilt kun je me mailen op onderstaan e-mail adres.
riemkemb@gmail.com
Veel liefs, Riemke

marjolijn zei

Lekker genieten meis.

Ibella zei

Mmmmm, heerlijk warm. Ik benijd je wel een beetje. geniet ervan

Anoniem zei

Dat is heerlijk genieten en thanx my dear ;)
XXX Es