vrijdag 26 februari 2010

Deel I zit er op

Vandaag weer heerlijk geskied hoewel ik vanmorgen wel echt merkte dat ik gisteren erg veel gedaan heb. We hebben het rustig aan gedaan vanmiddag. De paar dagen die we hier nog zaten met familie en vrienden waren heel gezellig. Ik voel me ook wel maf af en toe omdat het heel raar is je te realiseren dat je zo ziek bent terwijl je nog wel de bergen afskiet en er fit uitziet.

Ik weet zeker dat de meeste mensen die me weer terugzagen sinds een jaar ( sinds de vorige wintersport) zich niet kunnen voorstellen dat ik zo ziek ben. Helaas is het zo , maar ik ben wel heel blij dat ik me zo goed voel nu en verheug me ook erg op nog een aantal dagen skieen met JW.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker genieten, meis..!!
En nu op naar een heel goed deel 2 van deze vakantie.

Ibella zei

Weer een goede dag bijtellen. Natuurlijk is het voor andere mensen moeilijk voor te stellen dat je zo ziek bent,je bent zo lekker actief. Geniet van deze dagen, daar gaat het om.
Liefs Ibella