zaterdag 27 februari 2010

Brixen

We zijn aangekomen in Brixen im Thale..twee uur rijden vanwaar we zaten met mijn familie. We hebben met zijn tweeën een heel klein kneuterig appartementje op nog geen 5 minuten van de liften en een prima internetverbinding ;) Vanmiddag om 1130 kwamen we aan en het was strakblauw en zonnig. We zijn meteen naar boven gegaan en hebben nog een paar uur geskied. Ik voel me goed heb alleen wat last van traanogen en een ontzettende loopneus , in warme ruimtes heb ik het gevoel alsof mijn neusholtes uit mijn hoofd willen knallen en als ik buiten kom begint hij meteen te lopen hehe..

Deze week kunnen we ook wat beter proberen om filmpjes te maken en die op internet te zetten omdat de verbinding beter is. Het is alleen wat lastig om origineel te zijn na al die filmpjes van vorig jaar wintersport ;)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Boek uit.
Zijn benieuwd naar de filmpjes die gaan komen.

Marjolijn zei

Prima toeven daar dus, lekker veel naar buiten en gezonde berglucht snuiven.
Succes met filmen....leuk!!
Veel plezier.

Ibella zei

Het klinkt allemaal goed, ha die loopneus herken ik wel.
Jullie filmpjes zijn altijd geslaagd geweest, dus laat ons lachen en ons verbazen