zaterdag 6 februari 2010

Snurrrkkk

Wat goed slapen had moeten worden is niet bepaald gelukt. Vannacht sliep ik pas om 400 uur en JW kon ook niet slapen. Ik word ontzettend onrustig, ga denken en dan ook nadenken: "Ga nou slapen" waar je dan vervolgens weer mega gestressed van wordt..
Niet fijn, maar ik wil me er niet te druk om maken. Vandaag wel een leuke dag gehad! Ik ben met een collega / vriendin naar het Groninger Museum geweest. Het was niet helemaal wat we verwacht hadden, maar zeker de moeite waard en vooral ook erg gezellig. Daarna nog even samen de stad in gelopen en koffie gedronken.

JW is aan het gamen met een vriend in de bijkamer en ik denk dat ik vanavond echt op tijd het bed in moet duiken.

1 opmerking:

Ibella zei

Druk maken omdat je niet kunt slapen, maakt dat je helemaal niet meer slaapt. Ik denk dat vele mensen zich hierin herkennen.
Hopelijk is het vannacht beter gegaan,want de muizenissen worden alleen maar groter tijdens het wakker liggen.