zondag 28 februari 2010

6 uur op de piste

Zooo vandaag eeen heerlijke skidag gehad met JW. We sliepen gisteren al om 21:30 uur en hebben doorgeslapen tot vanmorgen 08:00 uur. Een lange nacht en na het ontbijt zijn we meteen naar boven gegaan. We waren er om 09.44 uur en hebben doorgeskied tot 15:46 vanmiddag. het was heerlijk weer, natuurlijk weer oppassen dat ik niet in een kreeft verander, maar helemaal voorkomen doe ik het niet. Ik smeer me goed in, zit niet veel in de zon maar ben wel een beetje rood geworden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat rooie kleurtje verdwijnt vanzelf wel weer als je hier komt, want het is hier zwaar bagger.
Veel plezier met elkaar en tjongejonge wat een conditie om het zo lang vol te houden. Gr aan JW
XXX Es

Marjolijn zei

Heerlijk lieverd, lekker blijven genieten, de week is nog lang niet om.
Dat er nog vele mooie dagen mogen volgen.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ik ben wel erg jaloers aan het worden. Ik wil ook zon