woensdag 17 februari 2010

Taart

Normaal gesproken krijgen we altijd appeltaart, maar vandaag vond ik het hoog tijd het zelf weer eens te proberen. Ook voor de HBES-bakkers heb ik een gebakken en het valt nog niet mee ze te evenaren..Mijn appeltaart is minder lekker, maar kon er wel mee door. Behalve het taart-bakken vandaag nog even wezen sporten en de ouders van JW kwamen langs en dat was onverwachte gezelligheid.

Ondanks dat ik de hele dag niets gepland had weet ik mezelf dan toch wel weer bezig te houden met taarten bakken, sporten en ook lezen gaat me goed af. De Stieg Larsson trilogie vordert en als ik de boeken uit heb wil ik ook graag de verfilming zien. Deel I hebben we zelf deel II draait volgensmij ook in de bioscoop inmiddels.

Morgenvroeg ga ik weer voor een wimper en wenkbrauw beurtje ..het blijft me verbazen hoe snel het allemaal groeit. Als mijn hoofdhaar nou ook zo zou groeien maar dan zonder rare krullen..Tegenwoordig draag ik alleen nog een flinterdun staartje en mijn haar naar achter. Ik deed dat bijna nooit omdat ik het mezelf niet zo vind staan maar moet nu wel en ach het went.

4 opmerkingen:

hbes zei

't Wordt misschien eens tijd een vergelijkend onderzoek uit te laten voeren door liefhebbers.
Jammer dat wij zo'n kleine tuin hebben maar anders......
HBES.

ps
Hij was ├ęcht lekker hoor!

moi.

Marjolijn zei

Kijk dat heb je weer mooi voor elkaar en de complimenten al binnen..!!
Leuk hoor.
Succes vandaag bij de kapper.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Knap hoor, appeltaart bakken. Vroeger ooit eens gedaan, maar van de bakker is het ook lekker. Waarschijnlijk niet zo lekker als van de specialist.
Dus de wenkbrouwen en wimpers groeien nog steeds.
Ik vind het staartje je ook wel goed staan hoor, maar had je wel een bos haar met krullen gegund.

Anoniem zei

Je hebt nog haar en je kunt nog een staartje maken, maar ja ik weet het...je wordt hier niet blij van.
Ace Ventura.....tjongejonge die is ECHT erg !!!!!
De wenkbrauwen en wimpers knipe ik gewoon zelf bij met de keukenschaar, want dan mag ik om de 3 a 4 weken naar de kapper.
Ik ben benieuwd of jij nog iets te horen krijgt van het nieuwe medicijn Iressa, omdat jij de Tarceva ook slikt.
Gr Es