woensdag 10 februari 2010

Foto's

Zooo er is weer eens een vakantie geboekt ;) Ik ga met mijn ouders en zusje skieen eind Februari, maar we kunnen pas halverwege de week die kant op in verband met het werk van JW. Vanmiddag heb ik geregeld dat we na de halve week er een weekje aanplakken en samen nog gaan skieen. Als ik me zo blijf voelen als de afgelopen week denk ik dat het wel moet gaan lukken en als ik me echt niet goed voel dan kan ik zo een dag rust nemen. Vanmiddag ben ik even wezen sporten en daarna in de sauna geweest en zolang dat nog goed gaat heb ik er wel vertrouwen in.

Vandaag heb ik ook door allemaal foto's heen zitten te ploegen om een foto te vinden van mijn haar voor ik met tarceva begon. Natuurlijk zijn er genoeg foto's waar ik op sta, maar ja welke kies je he. Vanuit de VU zijn ze bezig met een artikel over tarceva en de bijwerkingen en vroegen ze om een foto van mijn haar voor en na de tarceva. Zo door de foto's lopend zie ik echt wel dat de kanker mij veranderd heeft ook zeker in uiterlijke zin. Ook zag ik foto's van de zomervakantie vlak voor de diagnose en ik werd er echt verdrietig van. Sjonge wat moest ik ploeteren om de bergen op te lopen en wat zag ik er matjes uit in mijn gezicht.

Als ik de voor en na foto heb uitgezocht zal ik het wel eens op mijn blog plaatsen, hoewel de meeste mensen zich hopelijk nog wel herinneren hoe mijn haar ooit was ;)

2 opmerkingen:

Ibella zei

Dat klinkt goed, jammer dat er in Nederland geen bergen zijn, want hier is het nu sneeuw zeker,zat sneeuw. Ach ik weet, het is ook de omgeving die het doet, maar in iedergeval leuke plannen.
Ben erg benieuwd naar de foto`s, dat je uiterlijk veranderd, is zeker tijdens je ziekte.
Fijne dag vandaag

marjolijn zei

Fijn meis, leuke dingen in het vooruitzicht geeft energie waar je verder mee kunt.
Geniet er volop van.
Liefs Marjolijn.