vrijdag 5 februari 2010

Slapen

De dag is nog niet voorbij maar ik schrijf alvast mijn blog. Vanavond weer afspraken en dat zal wel wat laat worden en ik merk echt dat ik genoeg slaap hard nodig heb.

De laatste weken had ik soms echt de neiging laat naar bed te gaan, veel achter de laptop zitten op internet is altijd wat te doen en ook JW had totaal geen zin om te gaan slapen. Snachts is alles toch wat erger zeker als je niet goed kan slapen. Overdag kan ik nog wel uitslapen , maar JW niet. Ik wil echt proberen weer wat beter een ritme te krijgen,omdat ik denk dat ik me dan overdag stukken beter ga voelen.

Vanmiddag ben ik bij een vriendin geweest en heb heel erg leuk gekletst daarna nog even wezen sporten en dat gaat nog steeds goed.

1 opmerking:

Ibella zei

bij zoveel activiteiten heeft je lichaam ook rust nodig.
Fijn en gezellig weekend.