dinsdag 16 februari 2010

Verre vrienden

Vannacht lekker bij mijn zusje geslapen en tegen de vroege ochtend kwam AS bij me in bed gekropen. DE rest van de ochtend heb ik nog even met haar gespeeld en met een tas vol kleren van mijn zusje weer naar huis gereden. Ze past momenteel een heleboel kleding niet vanwege de zwangerschap en nu kan ik mooi even een tijdje wat lenen.

JW zat gisteren en vandaag overdag de hele dag in Arnhem en ook de rest van de week is hij veel weg voor zijn werk. Ik vermaak me prima, doe eigenlijk niet zoveel omdat ik niet te gek wil doen voor we op wintersport gaan.

Ik heb sinds het begin van deze week ook weer een 'oude' vriendin ontmoet die op mijn blog was gestuit. Ik studeerde met haar in Maastricht en was haar echt uit het oog verloren. Ze woont in Canada en ik heb heel veel met haar opgetrokken. Het is natuurlijk ontzettend triest dat mijn ziek-zijn de reden voor het blog is, maar het blog heeft er wel voor gezorgd dat ik hoe langer hoe meer mensen terug vind en ook nieuwe mensen heb leren kennen.

Ik ga nu Ace Ventura kijken..dom maar wel lachen ;)

3 opmerkingen:

je zus zei

Anne-Sophie kon moeilijk in slaap komen vanavond.
Ze wilde bij tante KAKA slapen!
Na heel wat gepraat ging ze overstag!
Ze kan niet wachten tot de vakantie begint en ze weer bij Tante KAKA en Ome Toppie kan slapen en spelen en gek doen.
Oja wat is er met een vieze tong?
Wat heb je haar nu weer geleerd?
hahahaahahah

xxx

Marjolijn zei

Heerlijk toch zo samen met je zus de vakantie voorbereiden en nog wat extra (leen)kleding mee.
Leuk om oude studiegenoten terug te vinden.
Fijne dag vandaag meis.

Ibella zei

Natuurlijk is het leuk om oude vriendinnen weer te ontmoeten, het is alleen jammer dat je elkaar op deze manier terug vind, maar wie weet hoe waardevol dit contact weer kan worden.
Heerlijk hè, zo`n nichtje