dinsdag 23 februari 2010

Vertrek

Gisteravond heel gezellig met B van de HBES-bakkers de film ' MIlenium' I gezien, mannen die vrouwen haten. We vonden de film beiden niet zo goed als het boek. De cast was wel goed gedaan en de sfeer ook goed neergezet maar als je het boek gelezen hebt dan denk je alleen maar: het boek was net iets anders. Wel veel lol gehad en gekletst en zometeen brengen ze me naar het station en dan vertrek ik naar Arnhem. Jw pikt me op en dan rijden we een uur of vier naar een hotel in Duitsland.


Straks in de trein lekker verder lezen en me verheugen op de bergen en het skieen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte !

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker je bent al op pad, maak het goed..!!
Veel plezier.

Anoniem zei

Hey Karinelientje,

Ik heb nu ff 4 dagen bijgelezen en somds gebeurt er veel en soms gebeurt er weinig. Ik moest er nu toch ff goed voor zitten hoor :)
Ten eerste wil ik je een goede reis toewensen. Je zult nu wel in het hotel in Duitsland zijn en misschien lig je al te pitten. Ik kan mij voorstellen dat je je zo bezig houdt met een blog van je leeftijdgenoot die dan inmiddels overleden. Ok je herkent veel dingen maar af en toe ook errug kunt allemaal. Sorry voor mijn woorden, maar het komt recht uit mijn hart ;)
Van die rare telefoontjes heb ik nooit last van gehad. Gelukkig niet, want ik zou daar ook super opgefokt van worden.
Ik wens je heel veel plezier in Oostenrijk met JW, je ouders, je zus, man en ASje.
XXX Es

Ibella zei

Nog een aantal uren en je staat weer op de skies.
Goede reis verder vandaag.