dinsdag 9 februari 2010

Niet veel te melden

Niet veel beleefd vandaag behalve kleine storing in onze CV installatie die weer snel gerepareerd is zodat we niet maar 1 uurtje in de kou hebben gezeten, even gesport en ik wilde de auto wassen maar het was zooooo koud! Poe ben er maar snel mee opgehouden en lekker binnen gaan zitten boek lezen.
Ik merk wel dat de nachten doorslapen me goed doen, ik ben veel energieker en vrolijker. Ik hoop dat het even door blijft zetten die trend.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Super!!!!!!! XXX Es

Ibella zei

Ik was er niet opgekomen om met dit weer de auto te wassen, brrr.
Energieker en vrolijke, dat moeten we hebben.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Fijn dat het beter gaat...!!
Auto wassen....bbbrrrr.
Wacht wel tot na de sneeuw en vorst.
Dag, dag.

Mathieu zei

Auto wassen?! zie je toch nix van met al die sneeuw erop!?

maarreuhm als je *echt* graag wilt: die van mij mag ook wel weer een keer ;)