vrijdag 19 februari 2010

Alternatief

JW en ik zitten tegenwoordig erg veel op de bijkamer via de beamer tv te kijken, films en muziek te luisteren. Mijn ouders en zusje gaan vannacht al weg en ik vertrek halverwege volgende week met JWop wintersport.

Het was een raar dagje vandaag, via via werd ik benaderd door een man uit Zwitserland die met alternatieve therapie mij zou kunnen genezen. Ik sta daar uitermate sceptisch tegenover en vond het ook een vaag telefoontje. Ik sta echt wel open voor alternatieve behandeling maar vind wel dat je het altijd met reguliere therapie moet combineren.Ik heb niet zoveel behoefte het hier uitgebreid te beschrijven, maar het maakte me behoorlijk opgefokt en ik weet nog niet zo goed wat ik er mee moet.

Zoals ik al eerder schreef ga ik eerst gewoon lekker op skivakantie en ervoor zorgen dat ik me hopelijk niet teveel met mijn ziek zijn bezig hoef te houden.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis dat zijn lastige dingen en zeker als je niet goed weet wat je er mee aanmoet.
Succes, denk en praat er over met degene die er iets vanaf weten.
Maar laat je er niet door opfokken, Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd. Je hebt tijd om alles goed uit te zoeken en evt. beslissingen te nemen.
Ik voel met je mee wat het alternatieve betreft.
Succes , lieve meis.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

dat is ook een rare manier om benaderd te worden, mocht jezelf aan een alternatieve behandeling denken, dan is de patient nog altijd degene die zoiets uitzoekt. Het is misschien goed bedoeld, maar krijg zelf het gevoel van waar bemoeid hij of zij zich mee. ik vin het wel iets voor jou om het helemaal uit te pluizen.
Ga eerst lekker op skivakantie em laat ziek zijn achter in Nederland