maandag 1 februari 2010

Sport

Vandaag heb ik weer gesport en ik vond het best lastig om te gaan. Nu de scan iets minder was ben ik op de een of andere manier geneigd om te denken dat ik me dan ook meteen veel minder goed voel. Nu is dat voor wat betreft het mentale stuk ook wel zo geweest en ook was ik erg moe en lamlendig, maar dat kwam natuurlijk ook grotendeels door de stress voor de scan en het mindere nieuws erna. Het sporten was heerlijk en ik merk echt dat ik erna energieker ben en een beter gevoel heb.

Vandaag merk ik voor het eerst dat ik echt weer meer energie heb. Ik had steeds hoofdpijn en en druk boven mijn ogen ( soort watten in mijn hoofd), maar ook die is nu afgenomen gelukkig.

Na het sporten had ik weer creatieve therapie en zoals ik al eerder schreef heb ik daar heel veel aan, het wordt steeds prettiger zelfs.

Vanavond zit JW ook weer sinds lange tijd in een hotel en ik zou eerst bij mijn zusje slapen maar wil nog wel alleen kunnen zijn. Als ik me echt niet goed voel zijn er genoeg mensen in de buurt die ik kan bellen die zo op de stoep staan.

Het nachtje weg is ons goed bevallen en we hebben meteen een langer weekeind geboekt voor over een paar weken in Fontana. In februari ga ik ook nog skiën met mijn ouders en daar wil ik even mijn krachten voor sparen.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mooi zo...!!
Heerlijke vooruitzichten.
Geniet er van en nu alvast veel voorpret.

Ibella zei

Slechte berichten zijn vooral mentaal moeilijk te verwerken, maar gelukkig hoeft je conditie daar niet onder te lijden. Jij hebt een geweldige conditie en ik hoop dat dat je mentaal een kick geeft. Fontana, skiën, heerlijke plannen in het vooruitzicht.
Fijn dat de creatieve therapie je goed doet.
Liefs Ibella