zondag 31 januari 2010

Weer thuis

We zijn weer terug van het korte uitstapje. Kort maar krachtig maar wel erg lekker. Heerlijk gegeten, lekker in de sauna en JW een massage en ik een oliepacking. Vanmiddag waren we weer thuis en toen lekker op de bank gelegen muziek geluisterd en dan komen er wel veel tranen. Ik leef met veel angst en probeer het mijn leven zo min mogelijk te laten be├»nvloeden, maar dat kan natuurlijk niet .

Het is echt fijn om de tranen even te laten lopen en nodig om verder te kunnen. De emoties en de stress hebben afgelopen week er flink ingehakt, maar ik heb wel het gevoel dat ik me er weer zo goed als mogelijk op heb aangepast.


Eigenlijk verder niet veel bijzonders te schrijven en daar ben ik best blij mee eigenlijk ;)

4 opmerkingen:

Ibella zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Die tranen gewoon laten stromen hoor en goed zoals je doorgaat, hoe moelijk het ook is.
Liefs Ibella

Marjolijn zei

Heerlijk zo even een weekendje weg.
En ja hoor zet de sluizen maar open als het nodig is.
Meis, een dikke pluim zoals je om gaat met alle moeilijke dingen.
Dikke knuffel, Marjolijn.

Mathieu zei

je vergeet om te melden dat je niet alleen muziek geluisterd hebt, je hebt zelf ook heel mooi gezongen hoor ;-)

hendrike zei

Lieve Caroline,
Het blijft moeilijk,leven met kanker.Maar ik vind dat je het juist heel goed doet! Fijn dat jullie hebben genoten.En die tranen horen er gewoon ook bij!
xxHendrike