zaterdag 30 januari 2010

Heerlijk

We liggen heerlijk op onze hotelkamer en hebben er al twee rondjes sauna op zitten. We genieten echt van een dagje en nachtje weg. Ik merk nu pas hoe ontzettend moe ik ben van alle emoties en weinig slaap. Na de sauna ben ik vanmiddag heerlijk op bed gaan liggen , lezen, slapen en ook wel even lekker gezwommen. Morgen krijg ik een olie-packing en JW een massage. Ik ben benieuwd wat ik er van ga vinden, het is in ieder geval wel lekker voor een extreem droge huid.

Een week na de scan ben ik wel blij te merken dat zowel JW als ik steeds beter onze draai vinden en toch maar zoveel mogelijk proberen er weer wat leuks van te maken.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, geniet maar lekker..!!

Ibella zei

Heerlijk zulke verwen dagen, het zal je vast goed doen. Lekker een beetje bij tanken en hopelijk kunnen jullie na het weekend de draad weer oppakken.

Anoniem zei

Helemaal goed joh....
Geniet ervan!
XXX Es