woensdag 20 januari 2010

Rustig

Vandaag enorm uitgeslapen, kon vannacht echt niet goed slapen. Best wel stress onbewust. Vanmiddag wezen lunchen met een collega en vanavond bij een collega gegeten. Echt heel fijn dat ik daar nog steeds contact mee heb. De nieuwste roddels zijn weer binnen in ieder geval.


Ik krijg wel van verschillende mensen te horen dat ik er zo rustig en goed uitzie. Ik denk dat ik onbewust de laatste tijd veel meer tijd aan mezelf heb gegeven en veel meer rust neem , al laat mijn blog van deze week niet echt veel rustmomenten zien haha..

Zometeen ga ik nog even een wijntje drinken en mischien wel een pam nemen om toch even een goede nacht te maken. Ik krijg ook hoofdpijn van het slechte slapen en maak me dan ook weer meteen druk om van alles.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hoop toch dat je vannacht ook weer lekker geslapen hebt, met of zonder pammetje. Dat maakt niet uit, als je maar slaapt..!!
Dan ziet de wereld overdag er ook veel beter uit.
Fijne dag vandaag.

Liefs Marjolijn.

Ibella zei

precies, door het pammetje heb ook ik een goede nacht gehad. Je kunt alles veel beter aan.
Ook de leuke en fijne contacten laden je op.
Succes vandaag

Anoniem zei

Wat is in godsnaam een pam of pammetje? precies afgemeten megaborreltje?
Suc6 morgen
XXX Es