donderdag 14 januari 2010

Boeken en films

Vandaag ben ik weer voor een grote wimper wenkbrauw ontharingsbeurt geweeest. De vrouw die mij altijd helpt staat steeds weer verbaasd hoeveel wimpers ik heb, hoe ze krullen en groeien en is altijd erg geinteresseerd hoe het met me gaat. Na de knipbeurt heb ik lekker met JW even gesport en in de loop van de middag ben ik met een vriendin wezen lunchen bij de Paalkoepel.
Het gaat eigenlijk best goed deze week het invullen van mijn dagen en hoe ik me erbij voel. Ik leer toch steeds beter accepteren dat ik gewoon kan doen wat ik graag wil doen, ik moet niet zoveel en hoop dat ik het vast kan houden.

Ik ben ook weer meer aan het lezen. Net begonnen in het eerste deel van de trilogie van Stieg Larson (Mannen die vrouwen haten) en wat de meeste mensen mij vertelden klopt wel aardig, eenmaal begonnen kan je moeilijk stoppen met lezen.

Morgen gaan we naar Avatar, een film die je in ' 3d' kan kijken een veelbesproken film die we nu ook eindelijk gaan zien ; )

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk toch zulke opknapbeurten.
Haha, dat is leuk, ik heb hetzelfde verhaal (Stieg) nog liggen op dvd en moet hem ook nog zien.
Komt binnen kort wel.
Fijn weekend meis.

Ibella zei

Tijdens mijn tarceva tijd heb ik die chaos wimpers ook gehad, het is echt ongelooflijk hoe het dan groeit.
Fijn weekend met het lezen en de film