woensdag 6 januari 2010

Sander Simons overleden

Pff net voor ik wilde gaan slapen checkte ik nog even het nederlandse nieuws. Ik kom er net achter dat Sander Simons is overleden en ik kan er niets aan doen maar het raakt me erg. Op de een of andere manier was hij wel een voorbeeld in hoe hij met zijn ziek zijn omging en ook de soort kanker die hij heeft is hetzelfde als die van mij. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt. Ik ben verdrietig om zijn overlijden en ik kan er even niet van slapen.
Ik lees dat hij euthenasie heeft laten plegen en vind het zo raar dat hij zo plots  (in mijn ogen) is overleden. Hij was in November nog op tv en ik kreeg toen echt het idee dat het naar omstandigheden goed met hem ging.

Sander was mijn voorbeeld ik trok me op aan zijn spirit en ook zijn boek was een steun. Ik zal hem missen. Dat klinkt misschien overdreven, ik ken hem niet eens persoonlijk, maar een inspiratiebron is overleden.

5 opmerkingen:

Ibella zei

Ja, ik ben ook erg geschrokken van het bericht. Het blijkt dat er nieuwe uitzaaiingen in zijn ruggemerg zaten en daar zullen de klachten heel naar en moeilijk zijn geweest.
Sterkte meisje, dit wil je eigenlijk niet horen tijdens je vakantie, hopelijk kunnen jullie er weer een prachtige dag van maken.
liefs Ibella

Marjolijn. zei

Ja ik volg hem ook al een poosje en schrok ook van het bericht.

Toch hoop ik dat je er vandaag een fijne dag van maakt en heerlijk geniet op de lange latten.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Het is een rare gewaarwording als je hem nog geen 2 mnd geleden bij longkankertv zag presenteren. Toen had ik zo'n gevoel van 'die gaat nog wel een tijdje mee'
Ga jij nou maar lekker skieen ;)

Anoniem zei

Ja,ook ik schrok,het lijkt zo onverwachts.Maar we weten natuurlijk niet alles.
En ja,hij was zeker een voorbeeld,ondanks alles zo vol levenslust.
Maar probeer toch te geniet van je vakantie,lekker in de buitenlucht!
Liefs Hendrike

Jaz zei

I wish his book was translated into English. We take a big hit when something like this happens...but you are as strong as they come---No giving up!

Jazz