woensdag 27 januari 2010

Stad

Vannnacht weer niet zo lekker geslapen. In de nacht komen de gedachten die me onrustig maken en JW dus ook. Het uitslapen gaat ook al niet echt lekker en overdag merk ik echt dat ik moe ben. Ik voel me verder best goed en kan ook wel gewoon weer wat dingen oppakken. Vanmiddag even gelunched in de stad en toen had ik enorm veel zin om iets leuks te kopen, gewoon kleren of een boek of een gadget ofzo. Echt zoiets van zooo en nu een kadootje voor mezelf ondanks alle ellende..

Ha ha ik heb niets gekocht maar het was wel even lekker om in de stad te lopen en er uit te zijn. Morgen wil ik ook weer wat gaan sporten en hoop zo toch mijn leven weer wat minder in het teken van kanker te laten staan hoe moeilijk het ook zal zijn.

3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Jammer meis, dat je nachten zo onrustig zijn.
Je kunt alle energie en kracht van een goede nacht slapen, overdag zo goed gebruiken.
Veel plezier in de sportschool vandaag, misschien helpt het wel.
Fijne dag vandaag.

Liefs Marjolijn.

Ibella zei

ja, dat herken ik, vandaar mijn vraag over camera`s. Het blijft moeilijk om de kanker los te laten en je leventje weer op te pakken, maar je zult merken dat het elke dag wat beter gaat. Fijne sportdag vandaag

Anoniem zei

Je oude leventje oppakken zal niet meer lukken. Hoe je wendt of keert, met deze ziekte blijven we helaas mee opgescheept zitten. Hoe we ons ook voelen goed of sleept, maar Carolientje pluk de dag en geniet van de kleine dingen. Je bent bij een academisch ziekenhuis en die laten je echt wel eerder komen als het niet goed is. En als jij twijfelt, gewoon bellen!!!!!
XXX Es