dinsdag 12 januari 2010

Vrienden

Jw was vandaag voor het werk naar Haarlem en ik ben in de loop van de middag naar de ouders van JW gegaan die op de kinderen van zijn zus aan het passen waren. Lekker met ze gespeeld en daarna behoorlijk gesloopt haha.
Vanmorgen werd ik ook al opgebeld door de H van de HBES -bakkers of ik zin had om mee te gaan op een werktrip. Superleuk dat hij me dat heeft gevraagd en als ik de volgende keer niet meer in mijn pyama zit dan ga ik zeker mee ;)

Er zijn echt veel mensen die aan me denken en wat je veel hoort van mensen die ziek worden, dat ze in het begin erg veel hulp en bezoek krijgen maar dat het gedurende hun ziek zijn afneemt..dat kan ik echt niet beamen. Ik heb er eigenlijk alleen nog maar meer vrienden bij gekregen en nooit het gevoel gekregen dat mijn sociale contacten verminderen. Komt natuurlijk ook wel omdat ik nog niet echt ziek ben ( in doen en laten) en zelf veel kan ondernemen, maar ook als ik straks minder kan heb ik niet het gevoel dat de contacten afnemen. Ik ben daar heel blij om, met vrienden en familie zijn, goede gesprekken hebben, samen ergens naartoe gaan dat soort dingen zijn echt belangrijk voor me en geven de energie om door te gaan.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Nee, dat komt omdat je zelf open blijft over je ziekte en zelf energie in je vrienden blijft steken. Blijf wie je bent en mensen willen je graag steunen en wat voor je doen

Marjolijn zei

Mogge meis,
Heerlijk toch die kinderen die je lekker bezig houden. Weten waar je moe van bent is niet erg, toch..!!
En fijn dat je mag ervaren dat je heel veel lieve mensen om je heen hebt staan.
Ze geven je zeker veel energie om door te gaan.
Fijne dag meis, geniet er van.
Liefs Marjolijn.