donderdag 28 januari 2010

Beter geslapen

Vannacht is het gelukkig gelukt om beter te slapen. Ik merk meteen dat ik me dan ook beter voel. Wat ik wel erg naar vind is dat ik veel meer gefocused ben op mijn lichaam en  me daardoor juist minder goed ga voelen. Ik krijg er hoofdpijn en een beetje angstig gevoel van en dat helpt natuurlijk niet om je beter te voelen. Vanmiddag kwamen mijn moeder, zusje en AS en samen zijn we lekker de stad ingegaan. Ja alweer  ; . Het helpt wel om lekker afgeleid te worden, door de stad te slenteren en lekker in de frisse lucht te zijn.

Ik heb erg veel zin in komend weekeind. Even lekker de deur uit en ik wil ook graag wat langer weg binnenkort. Ik denk lekker de bergen in want daar voel ik mij altijd het best !

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat petje (die mooie blauwe meisschien?) gaat niet alleen voor mij, maar ook voor jou af.
XXX Es

Marjolijn zei

Lieve meis,
En toch lukt het weer, je krabbelt weer op.
Je geniet van de leuke dingen, maakt plannen.
Petje af en ga zo door.
Geniet lekker van je weekendje uit.
Have fun, liefs Marjolijn.

Ibella zei

Wat die mutatie van het EFGR betreft is het zeker dat ik die niet heb. Over die studie die loopt in Amerika, weet ik de naam niet, maar je mag mij die informatie mailen en ook de weblog van die vrouw.
Fijn weekend alvast en jullie verzinnen natuurlijk weer een leuk uitje in de bergen.

Marjo zei

Lieve Caroline,
Ik heb je blog weer bijgelezen en ik vind je heel dapper. Ook al is jouw kanker minder agressief dan die van mij of een ander lotgenootje je moethet wel weer verwerken. Het blijft wel kanker en dus ook onvoorspelbaar.
Blijf wat moois van je dagen-weken-maanden maken.
Ik moet ook vaak aan jou denken. Nog bedankt voor je persoonlijke mail.
Veel liefs, Marjo