zondag 17 januari 2010

House

Vanmiddag de hele mddag met JW de administratie gedaan. Rekeningen in ordners gedaan, belastingpapieren, pensioen en verzekering dingen. Best maffe gedachten komen op bij sommige dingen zoals bijvoorbeeld je pensioen. Opvallend waren de vele hotel-nota's en ook wel verdrietig de offertes die we hebben laten maken om ons huis buitenom in kleur te veranderen ( de boeiboorden). Die dingen zijn toch wel in een ander daglicht komen te staan nu, grote verbouwingen en veranderingen gaan we echt niet meer doen.

De bijkamer waar we nu films kijken hadden we misschien wel willen omtoveren tot badkamer met slaapkamer beneden. Dat soort dingen hebben we nu niet echt zin meer in. We genieten wel heel erg van de bijkamer en de beamer waar we films op kunnen kijken hoor. Momenteel kijken we' House' . De serie met de cynische dokter die de meest bizarre ziektes oplost. Wel veel ziek, witte jassen, scans enzo, maar ondanks dat wel een leuk tijdverdrijf.

3 opmerkingen:

hbes zei

Niet doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laat de bijkamer zoals die is. Waar moeten we anders heen om privevoorstellingen in de bioscoop te krijgen. Met Popcorn en tranentrekkers.

HBES

Marjolijn zei

Mogge meis,
Bbrrr.... papierwerk, ja af en toe moeten dat soort klussen.
Mooi werk als het weer klaar is.
Gezellige maandag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Opeens worden zaken in een ander daglicht gezet. Er veranderd veel. Andere dingen worden belangrijker en kun je hele fijne beslissingen nemen waar je samen erg van geniet, maar dus ook met anderen.
Op naar een goede week, hoop dat je de strass de baas kunt blijven.

Ibella