vrijdag 8 januari 2010

Spirit er in houden

Ik zit lekker popstars te kijken en ben al weer redelijk gewend aan het thuis zijn. JW is met een goede vriend films aan het monteren en ik ben bij mijn zusje geweest. Mijn ouders waren er ook en ik heb natuurlijk weer heel veel met AS gespeeld.

Terug in de auto werd ik wel even verdrietig. Ik had de muziek aan en als er maar even een ' soft' nummer draait dan ben ik snel emotioneel. Het echte diepe verdriet komt niet zo heel vaak binnen. Wel een down gevoel of een waas van ellende die overal over heen ligt, maar echt tranen met tuiten huilen gebeurt niet zo heel veel. Met muziek , alleen en vooral ook in de auto gebeurt het vaak wel.

Het lucht me wel op als de emoties even gelucht zijn. Niet dat het verdriet dan weg is maar een drukkende gevoel is er even niet meer. Ik ga mijn best doen de spirit en energie die ik heb opgedaan in Zwitserland er in te houden.

3 opmerkingen:

Ibella zei

Goed zo, houdt dat vast.
Fijn weekend

Marjolijn zei

Mooi zo, lekker genieten meis.
Fijn weekend.

Jeanet zei

Misschien moet je zo nu en dan even bewust gaan zitten voor die emoties. Plan een avondje vrij, zet die prachtige akelige muziek op, kaarsjes aan, en laat het komen. Je weet dat het oplucht, maar het is zo 'makkelijk' om de tanden op elkaar te zetten en door te gaan.
Liefs!