donderdag 21 januari 2010

Beetje stressig

Ik lig lekker in bed in Heemstede. De stress begint nu wel een klein beetje te komen maar dat is ook niet meer dan normaal. Het uitslapen vanmorgen is goed gelukt..erg goed gelukt zelfs:) Door de pam (dat is een oxazepam, een kalmeringstablet, E ; ) heb ik de hele nacht door kunnen slapen.

Bij J en K is het altijd erg gezellig en word ik altijd wel redelijk ontspannen. Morgen weten we weer hoe de vlag erbij hangt ik zal het zo snel mogelijk posten!

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Sterkte vandaag meisje, voor jullie allebei.
Ga er voor..!!
Ik denk aan jullie.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Succes, ik denk aan jullie.
Liefs Ibella

Mathieu zei

hey toppers sterkte vandaag!
(ps wokkie tokkies zijn binnen, vet cool en veeeeel beter dan de motorola's)

Jeanet zei

Sterkte en succes!!! Liefs, Jeanet

hendrike zei

Je leest het vast niet meer,maar heel veel succes!!!!
Ik denk aan jullie.