dinsdag 5 januari 2010

Praten

Vandaag nog niet geskied. Morgen gaan we wel skieen. Zowel JW als ik zijn echt heerlijk aan het uitrusten en uitslapen. Beide hadden we niet zoveel zin om te skieen. We hebben wel een paar uur gewandeld. Vanavond samen met HJ lekker sushi gemaakt. Weet ik ook weer hoe ik dat moet maken .
Tijdens de wandeling met JW over veel dingen gepraat, het ziek zijn, de mogelijkheden die er nog zijn en wat we allemaal nog wel of juist niet willen. We komen er ook wel steeds meer achter dat we beide een andere 'copingstrategie' hebben. Ik zit alles op te zoeken over mijn ziek zijn, wil de laatste onderzoeken weten en vind het moeilijk om er een dag niet mee bezig te zijn. JW heeft zoiets van, nu gaat het goed, de medicijnen werken nu en straks zien we wel verder wat we moeten doen. Beetje algemeen geformuleerd maar soms is het dan wel lastig om met elkaar over het ziek-zijn te praten. We kunnen het er samen heel goed over hebben hoor, maar je merkt gewoon verschillen en dat is heel logisch.

Morgen gaan we lekker skieen niet te veel over ziek-zijn nadenken.

1 opmerking:

Marjolijn. zei

Lekker uitrusten en een wandeling is toch ook prima meis.
Dat is het fijne van een maatje te hebben, zo mooi die verschillen en houdt je in balans, houdt je ook scherp, want je moet er ook zijn voor elkaar.
En dat zijn jullie.

Liefs Marjolijn.