vrijdag 22 januari 2010

Niet goed

Het moest natuurlijk een keer gebeuren maar we rijden niet met goed nieuws naar huis. In mijn beruchte long zijn twee plekjes te zien. Een kleine groei de rest is allemaal goed, maar ja groei is groei..
En nu?

Ik moet de tarceva gewoon doorslikken en zou in eerste instantie ook pas over 3 maanden terug moeten komen. Tja dat trek ik niet, 3 maanden afwachten wat er gebeurt en in onzekerheid zitten. IK kan nu over twee maanden komen en dan gaan we weer kijken hoe het zich ontwikkelt. Waarschijnlijk houdt de tarceva nog wel wat groei tegen. Mijn arts zou het ook nog met een collega arts overleggen of die nog een ander voorstel heeft.

Ik voel me echt rot en weet gewoon even niet hoe ik hier mee om moet gaan. Enn ding is duidelijk we gaan een nieuwe fase in en dat zal veel moed en inspanning gaan kosten.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Oef dat is een tegenvaller. Ik wens je heel veel sterkte om met deze situatie om te gaan.

Marjolijn. zei

He meis toch, wat een tegenvaller.
Wens jullie veel kracht en sterkte om dit weer een plekje te geven.

Liefs Marjolijn.

hendrike zei

Jeetje Caroline,wat erg voor jullie.
Heel veel sterkte moed en kracht om hier mee om te gaan.Maar ik weet zeker dat jullie een manier gaan vinden.Heb vertrouwen in jezelf.je kunt het.
xx hendrike

Leo Sparreboom zei

Wat een tegenvaller. We wensen jou en Jan Willem veel sterkte.
Leo

Anoniem zei

Karin en Jan Willem ik wens jullie veel sterkte.

Ibella zei

Ik vind dit vreselijk voor jullie en had het niet verwacht. zo zie je weer wat voor een kl#te ziekte dit is. Je ziet er goed uit en hebt een prima conditie en dan toch groeit het. Ja er breekt inderdaad een nieuwe fase aan en die geeft meer onzekerheid, meer angst over wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat je achter de beslissing kunt staan om door te gaan met de tarceva, gelukkig dat er over 2 maand en nieuwe scan wordt gemaakt en dat er overlegt wordt hoe nu verder. Ik hoop dat je er toch vertrouwen in blijft houden dat je toekomst nog zeker wat in petto heeft, dat dit niet het einde is.
Wij leven enorm met jullie mee en wensen jullie en je familie heel veel sterkte.
Liefs Ibella en Marian

nathalieenmartin zei

hoi wat erg voor jullie. we wensen jullie veel sterkte.

sterkte
martin en nathalie

Mathieu zei

balen... maar jullie vinden samen ongetwijfeld de veerkracht om hier ook weer mee om te gaan. Heel veel sterkte!

Froukje zei

Hoi Karin,
volg je blog ongeveer dagelijks. Dit is geen goed nieuws. Dan komt het ineens dichterbij, als ik je stukjes lees dan lijkt het allemaal nog verre toekomst.
Ik vind je heel sterk. Heb veel respect voor de manier waarmee je met je ziekte omgaat.
Sterkte en kracht voor de komende tijd weer!