zaterdag 9 januari 2010

Kerstboom opgeruimd

Vandaag is M bij ons uit Amerika. Supergezellig dat hij even langskomt. We zitten lekker bij kachel wijntjes te drinken (nou ja ik een wijntje zij bier) en straks gaan we lekker eten.

Vanmiddag heb ik met JW de kerstboom opgeruimd en bij het opruimen moest ik meerdere malen denken aan het volgende jaar kerst. Ik weet nog dat ik vorig jaar dacht: 'Ik ben benieuwd in wat voor gezondheidsstaat ik volgend jaar de kerstspullen tevoorschijn tover'. Ik hoop dat ik volgend jaar ook nog kerst kan vieren en dat het met een goede kwaliteit van leven kan.

4 opmerkingen:

Mathieu zei

dat klinkt als het beste voornemen wat ik in 2010 gehoord heb!

Marjolijn zei

Dat is een heel goed plan..!!
Ga er voor, lieve meis.
Fijne zondag.

Ibella zei

Precies meis, dat is helemaal de juiste instelling.
Vandaag maar sneeuwpret. Nu kun je hier de lange latten onderbinden.
Fijne zondag

Anoniem zei

karin en jan willem
wij willen jullie nog een goed 2010 wensen, ga er voor,en veel sneeuwplezier.
bert en greetje