zaterdag 23 januari 2010

Jarig

Vanmorgen wakker geworden met een down gevoel..wat is er ook alweer ? O ja shit de kanker en de laatste scan was niet echt positief. JW sliep nog en ik ben er uitgegaan, de slingers uit de kast gehaald onbijt gemaakt en telefoontjes aangenomen. Jw's telefoon stond ook 'roodgloeiend'.  Niet alleen omdat mensen willen weten hoe het met ons is, maar ook omdat JW vandaag jarig is. Ik had een leuk kado voor JW in petto, maar helaas kon ik het hem niet geven...

Met ons twee kunnen we goed praten en willen we een plan maken hoe we de komende tijd gaan leven. Willen we nog drastische dingen doen? Wil ik nog een verre reis maken? Echt dingen waar ik eerst niet aan moest denken komen nu toch in mijn hoofd, uitvaart, dingen op papier zetten , een gesprek met mijn huisarts .Het klinkt allemaal wel erg dramatisch ik ben echt nog niet zomaar verdwenen maar het geeft wel rust.

Gisteren hadden we de verjaardag van JW al min of meer gevierd met zijn ouders en die van mij en mij zusje en haar vriend. Vandaag had JW eigenlijk totaal geen zin in een feestje en veel bezoek. We zijn naar de zus van JW geweest en zijn daar lekker verwend door haar en JW's ouders. Spelen met R en N is dan een enorme afleiding. De HBES-bakkers kwamen met een heerlijke je raadt het al taart en vanmorgen kreeg ik een supermooie bos bloemen van mijn werk. Het echte verdriet kan het natuurlijk niet wegnemen, maar het is wel enorm fijn om te voelen dat je niet alleen staat.

4 opmerkingen:

Ibella zei

Ik begrijp het helemaal. Onze felicitaties voor JW en hopelijk vandaag ondanks alles een goede dag.

Marjolijn zei

Toch een proficiat voor jullie allebei met de verjaardag van JW.

Ja, nu even pas op de plaats en samen plannen maken.
Niet makkelijk. Maar het kan je ook veel ruimte geven.

Fijne zondag meis.
Liefs Marjolijn.

hendrike zei

Ja,wat dubbel kunnen dingen zijn...
Maar wat fijn dat je je zo gesteund voelt,dat is zo belangrijk.
Enne,toch gefeliciteerd.

Esther zei

Ten eerste gefeliciteerd met de verjaardag van JW.
Ik had een paar dagen niet gekeken, omdat ik eigenlijk ervan uitging dat jij een goede scan zou hebben, Wat ongelovelijk "kudt" allemaal. Dit had ik echt niet verwacht. Maar ik vind 2 mnd wachten ook best wel lang. Ik moet altijd om de 2 mnd komen. Hopelijk kun je dit toch een plekje geven en bij elke klacht die je niet vertrouwt er achter aan bellen hoor.
Suc6

XXX Es