zondag 21 februari 2010

Inpakken enzo

Vandaag een dagje vol met regeldingen voor de vakantie. Samen met JW de boekhouding gedaan voor de komende belasting ronde, de koffers gepakt zodat JW ze mee kan nemen in de auto naar Arnhem morgen.Ik vertrek met de trein dinsdag richting Arnhem en na het werk van JW rijden we dan een paar uur en overnachten we in een hotel. Woensdag rijden we dan het laatste stuk.

Ik heb al zoveel vakanties gehad maar de bergen in en skieen blijft mijn favoriete bezigheid en ik hoop echt dat ik het vol kan houden en er volop van kan genieten. Morgen ook nog even een middagje creatieve therapie waar ik ook weer naar uitkijk en de laatste dingetjes doen thuis en dan ben ik klaar voor vertrek.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, rommel vandaag en morgen nog maar een beetje.
Succes met de laatste regeldingen en dan op naar de bergen..!!
En volop genieten hoor.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Wat een heerlijke vooruitzichten vandaag en voor het reizen mooie oplossing. Ik wens een hele fijne dag vandaag en dat je dinsdag met veel energie opstap kunt gaan.
Liefs Ibella