woensdag 27 mei 2009

Spinning

Er komt best nog veel kijken bij het regelen van een bruiloft. Vanmorgen nog wat dingen gekocht voor bij mijn kleding en naar de coupeuse geweest om het her en der in te laten nemen. Vanmiddag had ik lichaamsgerichte therapie. Veel heeft ze niet gedaan , ik heb een uur gekletst en aangegeven dat ik daar eerst mee wil stoppen. Ik wil niet teveel in het Behouden Huijs lopen. Bovendien ben ik zelf ook wel goed bezig met het weer oppakken van mijn conditie en minder snel gestressed over pijntjes in mijn lichaam.

Vanavond heb ik zelfs weer een spinninglesje meegedaan. Dat deed ik altijd heel veel en samen met JW en zijn neefjes die en keer mee wilden sporten hebben we een les gedaan. Het ging best goed, natuurlijk spande ik me niet zo enorm in als ik altijd deed, maar het ging heel lekker en ik voel me wel stoer nu dat ik het gedaan heb.

Weer een mijlpaaltje ;) Zometeen duik ik met een goed gevoel mijn bed in, eerst nog een glaasje wijn met JW en zijn neefjes.

2 opmerkingen:

Ibella zei

klinkt goed allemaal. lekker zo doorgaan.

marjolijn zei

Dat klinkt goed allemaal......!!!