zaterdag 9 mei 2009

Vrienden

Vandaag heb ik lekker uitgeslapen en na het ontbijt ben ik naar Gieten gereden. Daar heb ik met een vriendin wat gedronken en bijgekletst. Het was heel gezellig.
Tegen het einde van de middag kwam ik thuis en toen heb ik samen met JW nog even gesport.
Na het sporten hebben we gegeten bij een vriendin. Ik had haar al een hele tijd niet meer gezien en ook dat was heel gezellig.
MIjn sociale leven is behoorlijk geintensiveerd sinds ik ziek ben. Morgen komen er ook weer vrienden langs. Ik vind het heel leuk om veel mensen te zien en te spreken. Het is afleiding om leuke dingen met andere mensen te ondernemen, maar het is soms ook heel fijn om te praten over de kuka en wat je bezighoudt. De meeste mensen die nu dicht om me heen staan weten wel hoe ik me voel en zijn echt een steun. Zoals ik al eerder schrijf zal niemand ooit echt begrijpen wat je doormaakt, maar als ik al die mensen niet om me heen had gehad dan was het een stuk zwaarder geweest. Zowel voor mij als voor JW.

Toch is het ook fijn om zo af en toe alleen of samen met JW te zijn. Volgende week wil ik echt even een aantal dagen voor ons twee inplannen. Ook wil ik graag een leuke vakantie voor in de zomer regelen. We hebben al wel een idee waar naartoe, maar de komende weken maar eens kijken of we het concreter kunnen maken.

Geen opmerkingen: