zondag 3 mei 2009

Minibreakje weer afgelopen

We zijn alweer terug van ons minibreakje. Ik ben erg blij dat we gewoon weg zijn gegaan vrijdag. Het was supergezellig met de vrienden die ons 'meenamen'. S. en S. hadden een leuk huisje geregeld op een bungalowpark in Sint Maartenszee.
We zaten lekker bij het strand, konden lekker buiten zitten (met een hoed op) en hebben heerlijk gegeten, bijgekletst en gelachen.

Vandaag hebben we niet zo heel veel meer gedaan. We zijn nog even naar Callantsoog geweest (door het dorpje gelopen en even het strand op) en daarna richting Groningen. Lekker op tijd weer thuis. Ik zit nu lekker uit te rusten op de bank. Ik kan wel merken dat ik het een paar daagjes flink te pakken heb gehad. Ik vermoed dat de tarceva er toch voor zorgt dat een griep bij mij net wat harder aankomt. Ik had wel vaker een griepje, maar het was lang geleden dat ik zoveel koorts had en me zo ellendig voelde.

Vanavond gaan we op tijd slapen, JW moet morgen weer naar Arnhem. Bij de fotolinkjes zie je nog een aantal foto's van afgelopen weekeind.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Uitwaaien aan zee is altijd heerlijk.

marjolijn zei

Fijn dit heb je maar mooi weer gehad.