vrijdag 15 mei 2009

Op en neer gaande emoties

Vandaag ben ik met JW opgestaan en heb rustig wat dingen in huis gedaan. In de middag gingen we lunchen bij Kaap Hoorn.

Ik voel me emotioneel niet zo heel fijn. Het is goed om een aantal dagen niet zoveel omhanden te hebben. Zodra ik niets te doen heb komen er zoveel gevoelens omhoog dat ik soms niet zo goed weet wat ik er mee aan moet. Verdriet, woede, mezelf zielig vinden, cynisme, nergens zin in hebben,niemand willen zien, me snel irriteren, alles komt bij elkaar.

Het gekke is dat het soms ook ineens overslaat naar blij en vrolijk. Gelukkig gebeurt dat, want anders zat ik mooi de hele dag depressief te wezen. Het gaat echt met ups en downs in mijn emoties en dat is voor JW ook niet altijd leuk.

Aankomend weekeind hebben we helemaal niets gepland staan. We zien wel waar we zin in hebben en wat we gaan doen. Vanavond zijn wel even uit eten geweest met de HBEs-bakkers, veel te laat en veel te gezellig. Morgen en zondag lekker geen plannen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, af en toe, moet er even de rem op en tijd voor jezelf maken.
Even lekker uitrusten, en samen zijn.
Fijn weekend jullie beidjes.

hendrike zei

lieve Caroline,
Ik wil je gewoon even heel veel sterkte wensen en een dikke knuffel geven.
Liefs Hendrike