maandag 11 mei 2009

Een halve dag op het werk

Vandaag had ik best een rare dag omdat ik voor het eerst weer een halve dag op mijn werk ben geweest. Ik vond het best lastig om heen te gaan, maar toen ik er eenmaal was gaf het wel afleiding en stapte ik even weer in het 'gewone'leven. De meeste collega's had ik al wel gezien gedurende mijn ziekteproces zijn dus voor niemand was het een grote suprise dat ik er nog levend bijzat;) Toch is het wel enorm wennen, echt gewerkt heb ik nog niet, we zien wel wat er uitrolt en hoe het gaat. Donderdagochtend ga ik weer.

Nadat ik terug kwam van mijn werk waren mijn zus en haar dochtertje er ook, vannacht hebben ze hier geslapen en vanavond weer. We zijn de stad even lekker ingegaan, heen met de bus en wandelend terug. Wel fijn na zo'n ochtendje werken en de gevoelens die ik er daarna bij had.

JW slaapt vannacht in een hotel in Arnhem. Hij vermaakt zich ook wel want ik geloof dat hij naar de nieuwste star trek film zou gaan.

Zo komen we de dagen wel weer door. Nog steeds hebben we in de planning de komende dagen wat rust en ontspanning voor ons samen in te plannen. Morgenvroeg ga ik weer creatief te werk in het Behouden Huys. Ik ben benieuwd wat me te wachten staat morgen en of ik het nog steeds leuk vind om te doen. Ik duik nu het bed, samen met mijn zusje en haar dochtertje nog even tv kijken .

2 opmerkingen:

hendrike zei

Ik kan me zo goed voorstellen dat het onwennig maar ook fijn is om weer op je werk te zijn!
Het klinkt wel goed hoor,wel goed naar je lijf blijven luisteren.(haha hoor wie het zegt)
Veel plezier vandaag met creatief bezig zijn.

marjolijn zei

Ja, dat zal best ff vreemd geweest zijn. Maar ik denk dat het ook weer snel zal wennen, fijn meis het zal je goed doen.
Hoop dat vanmiddag ook alle creativiteit weer naar boven is gekomen.